VINDERENDANƧESTUDIO                2014


Vinderen Dansestudio - avdeling Bygdøy.

Våren 2008 startet Vinderen Dansestudio opp med dansekurs for barn og unge på Bygdøy. Her leier vi lokalene til Health Angels to ganger i uken. Vi kan tilby klasser i barnedansjazz, funkjazz og hiphop. På avdeling Bygdøy er det Rita som er ansvarlig og holder selv alle kursene. Vårt mål er å  formidle bevegelse og danseglede til barn og unge i deres nærmiljø. Her kan barna komme å bli svette og varme sammen med venninnene sine i trygge rammer. I slutten av hvert semester har vi en stor forestilling på Bygdøy skole. Da inviterer vi familie og venner! Alle barn som i tillegg går på Bygdøy skole vil også få muligheten til å være med på de to skoleforestillingene vi har i året i skoletiden med hele skolen som publikum.  Barnepartiene våre har også egne se-på- timer hvor foreldrene inviteres til dansestudio og får overvære en hel klasse.  Velkommen til dans i ditt nærmiljø.

 

Info for påmelding: send en mail eller ring:

navn:   Vinderen Dansestudio, Avd. Bygdøy

TLF.:      22 14 66 06

MAIL:    dans@vinderendansestudio.no

SE TIMEPLANEN FOR BYGDØY PÅ VÅR HJEMMESIDE: www.vinderendansestudio.no

Giske

Rita

Giske grunnla Vinderen Dansestudio i 1986 og jobber som pedagog og leder ved studio. Hun er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen. Hun har danset i Gledespikene og koreografert til mange ulike show. Hun trives best med å undervise småbarn og barne-jazz 1-7 klasse. Hun er selv mamma til 4 og er opptatt av at alle barn får trygghet og glede ved å danse. Hvert år reiser hun med elever til Frankrike for å danse.

Giske er opptatt av at elevene skal få opptre og ha det gøy med danseshow. I 16 år har hun hatt koreografi og regi ansvar for den årlige elevforestillingen, hvor overskuddet alltid går til Kreftforeningen. I 2014 feirer Kompaniet ved Vinderen Dansestudio 15 år noe Giske er veldig stolt av. Hun synes det er svært viktig at barn og unge har et godt miljø rundt seg og det har Vinderen Dansestudio alltid klart.